9.11.08

Gotovo.

Pero je gotov. Neću se ni truditi da postavim ijedan kadar sa posljednje kolorisane table, obzirom da, kako vidim, ne postoji neko interesovanje za tim. Finalnu tablu možete vidjeti na Mazinom blogu, čim je Maza postavi.
Eto.

5 comments:

fab said...

Eejjjj!
nije to tako. kod mene postoji velik interes za tvojim radovima i tvojim postovima. vjerojatno, zbog "Pere", nenamjerno sam komentare ostavljao na Mazinu blogu.
sada ocekujemo tvoje radove u kompletu!!! pa ces onda vidjeti komentara.

Desimir Miljić said...

Iskreno, Pero me je dobrano namučio i dobro sam se izmorio dok sam ga iskolorisao. Kompjuter je dobar zato što daje dosta mogućnosti, ali je i velika komplikacija. Nisam siguran da ću se više upuštati u ovakve projekte...

MAZAART said...

Ma ti si samo malo zardjao pa ti je ovo bilo opterecenje. Siguran sam da ce ti ako se ne pokolebas ubuduce ici sve lakse i lakse. Kvalitet bez obzira na sve komentare nije uopste upitan. Stvar je samo u tome da si neke stvari pojednostavis i olaksas. Mnogi su zainteresovani da vide tvoj kolor na necemu ozbiljnijem.

fab said...

Dobro Maza kaze!!! Vjerujem da bi uskoro sve to odradjivao puno lakse, uz istu kvalitetu. Samo nemoj odustati!!! Znam, jako je tesko se ponovno pokrenuti, cak puno teze nego kada se je pocinjalo, ali s obzirom da ti kvalitetu imas, bilo bi steta da odustanes. Makar da napravi dvije table mjesecno!!! na kraju godine to je strip od 24 str., a? dobro zvuci.
Toga cu se i ja poceti drzati.
Jos samo da naucim kompjuterski kolorirati. Morat cu jednom vidjeti s cime i kako ti radis, jer se meni tvoj kolor jako svidja. Tako nekako bih ja zelio da moj THC izgleda u koloru!!!!
Pa ti sad vidi,;-)

Desimir Miljić said...

Maza, ja sam Peru poslao na mazaart na gmail-u, ne znam da li si ga dobio?